hirek-lista

0

A primer energiafelhasználás és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése a mi generációnk számára a legnagyobb kihívás. A Wavin Tempower egy olyan felületfűtési és -hűtési rendszer, amely egyszerre teljesíti napjainkban a növekvő komfortigénnyel, valamint az energiamegtakarítással szemben támasztott követelményeinket. (tovább…)

0

Friss levegő, energiatakarékosság, talajhő hasznosítás

Korunk építési technológiái napról-napra fejlődnek. Legyen szó újépítésű, vagy felújított épületekről, az energiahatékonyság már a mindennapjaink részéve vált. Ahogy egyre inkább elszigeteljük magunkat a külső környezettől, úgy feledkezünk meg a belső komfort egyik alapvető eleméről, vagyis a szükséges frisslevegőről. (tovább…)

0

A beruházások tervezése, kivitelezése során többször találkozunk azzal a feladattal, hogy az épületek gépészeti-, elektromos- és egyéb berendezéseit bármikor hozzáférhető módon, mégis esztétikusan eltakarva szükséges elhelyezni. Sok esetben még egy adott tűzgátlási értéket is ki kell tudni szolgálni, ilyenkor ellenőrző paneleket, azaz revíziós ajtókat építenek be a szakemberek. (tovább…)

0

Beszerelés, használat és karbantartás

A központi porszívó nem újkeletű találmány, régi, elegáns társasházakban, nagypolgári villákban gyakran alkalmazták. Idővel aztán irodaházakban, középületekben jelent meg inkább, mostanában viszont ismét felfedezték: a modern lakóházakból kiszorulni látszanak a hagyományos készülékek és aki teheti, inkább központi porszívóra vált. (tovább…)

0

Fűtés, hűtés környezetbarát és gazdaságos módon

Hazánkban a levegő-víz hőszivattyúk a legelterjedtebbek, mert ezek beruházási költsége a legkedvezőbb, így alábbi cikkünkben elsősorban ezekkel a készülékekkel foglalkozunk. (tovább…)