Our Blog

0
vissza

Kategória:

Leírás

AQUAREA LEVEGŐ-VÍZ HŐSZIVATTYÚ

Aquarea levegő-víz hőszivattyú lakóingatlanokba és kereskedelmi épületekbe. A 3-tól 16 kW-ig terjedő teljesítménynek köszönhetően az Aquarea hőszivattyú a piacon elérhető legszélesebb ilyen termékcsalád, amely komplett rendszert alkot, így bármilyen fűtési és hűtési igény kielégítésére alkalmas.A költséghatékony és a környezetet minimális mértékben terhelő
megoldások új ingatlanok építésénél és felújítási projektekben egyaránt alkalmazhatók.

KIEMELT JELLEMZŐK

A Good Design Formatervezési Díj az egyik legnagyobb presztízsű elismerés a terméktervezés területén. Ez a díj is jól példázza a Panasonic All In One és split beltéri egységek kiemelkedő teljesítményét és energiatakarékosságát. Letisztult, rendezett formaviláguknak és könnyű kezelhetőségüknek köszönhetően az Aquarea termékek ideális megoldást kínálnak a háztartások számára.

A Panasonic Aquarea hőszivattyú-termékcsaládja akár -20 °C-on is kivételesen magas hatásfokkal működik, ezáltal jelentős energia-megtakarítást biztosít. A Panasonic Aquarea hőszivattyúkat a Panasonic tervezi és gyártja, nem pedig más gyártók.

Az Aquarea hőszivattyú tökéletes hőmérsékletet teremt, és a hőtermelés helyett alkalmazott hőátadás révén egyszerű, olcsó, környezettudatos megoldást kínál a meleg víz előállítására. A hőszivattyú technológia szerepel az International Energy Agency (IEA) kék térképén, melynek célja, hogy 2050-re a 2005-ös szint felére csökkentse a CO2-kibocsátást.

Az Aquarea azok közé az új generációs fűtési megoldások közé tartozik, amelyek megújuló, ingyenes energiaforrást – levegőt – használnak a lakás fűtésére vagy hűtésére, illetve a meleg víz előállítására.

  • Rendkívül magas hatásfok (az 5 kW-os monoblokk egység COP értéke 5,08)
  • Alacsony energiafelhasználású otthonokba kifejlesztett termékcsalád (3 kW-tól)
  • Hideg területeken ideális T-CAP megoldás, amely akár -15 °C-os hőmérséklet
    mellett is megőrzi névleges teljesítményét
  • Okostelefonról egyszerűen vezérelhető (egy választható interfész segítségével)
  • Jó hatásfokú tartályok széles választéka a használati meleg víz tárolására

Hőszivattyú + fotovoltaikus napelemek

A legjobb megoldás a nagy megtakarítások kedvelőinek.

KÉPEK

KATALÓGUS

KEZELÉSI-SZERELÉSI UTASÍTÁS