Our Blog

0
vissza

Leírás

BUDERUS LOGAMAX PLUS GB172i

Intelligens kondenzációs fali gázkazán

 • Készülékek 35 és 42 kW fűtő, illetve 30 és 35 kW kombi kivitelben
 • 1:8 modulációs tartomány, ideális felújítási piacon
 • Beépített időjárás követő szabályzó
 • Egyszerű kezelhetőség, nagyméretű LCD-kijelző felhasználói felülettel
 • Titánium üveg burkolat

A Logamax plus GB172i az új generáció kondenzációs fali gázkazánja: futurisztikus külső megjelenés, a lehető legmagasabb teljesítmény és alacsony fogyasztás. Mottónk a megtakarításra: csak annyi energiát használjunk fel, amennyit feltétlenül szükséges. A 3,75 kW és 42 kW teljesítmény közötti négy modellel a Logamax plus GB172i modern, energiahatékony és innovatív rendszertechnológiát kínál mind lakások, mind családi házak számára.

Ismertető

Meleg víz nagy mennyiségben: fűtő változat

A beépített váltószeleppel rendelkező Logamax Plus GB 172i fűtő kazán nagy teljesítménnyel és hatékonyan képes használati meleg vizet előállítani indirekt tároló csatlakoztatása esetén. Az épület méretétől függően mindkét, 35 kW és 42 kW teljesítményű kazán kielégíti a használati meleg víz takarékos és megbízható előállításával kapcsolatos igényeket.

Használati meleg víz előállítás és fűtés egy készülékben

A Logamax plus GB172i kombi változata megbízhatóan látja el a lakását, illetve családi házát is a fűtéshez és használati meleg víz termeléshez szükséges hőenergiával. 30 és 35 kW teljesítményű készülékek között választhat. Egy Logamax plus GB172i választásával Ön minden esetben a magas hatékonyság, a takarékosság és a tartós megbízhatóság mellett dönt.

Az új megjelenés a karcolásálló és könnyen tisztítható Buderus Titanium üveggel a Logamax plus GB172i kazánt a technológia és az optikai élmény kiemelkedő alkotásává nemesíti. A fekete üvegfelület kialakítása tökéletesen illeszkedik az építészeti környezetbe. Hálózathoz csatlakoztatható és bővíthető. Egy olyan rendszergyártó esetében, mint a Buderus tipikus, hogy a rendszer
bármikor bővíthető és csatlakoztatható összetevőkkel, minden esetben optimalizálható: ilyen alkotóelemek többek között a nagyméretű 12 l-es membrános tágulási tartály vagy egy Logamatic EMS plus szabályozóegység és tetszés szerint még sok egyéb hőtermelő berendezés. A szabadon választható Logamatic RC310 szabályzóval a fűtési rendszer további modulokkal akár 4 fűtési körig bővíthető, és a Logamatic web KM200 segítségével a ház tulajdonosa vagy a fűtési szakember a készülékkel az interneten keresztül is kapcsolatba léphet, illetve kommunikálhat vele.

Javasolt szabályozó RC310

BUDERUS LOGAMATIC KM200 TÁVVEZÉRLŐ RENDSZER

A mobilinternet és az okos telefonok elterjedése után új irányt mutat a házi távfelügyeletek elterjedése

 • A Pro Control Gateway modul a kapcsolathoz
 • Bosch Home alkalmazás a grafikus felhasználói felületért
 • Szabadon választható és változtatható programok
 • Magyar nyelvű szövegek
 • Napi, heti és havi áttekintő nézet
 • Hőmérséklet történeti adatok grafikus megjelenítése (külső és belső hőmérséklet)
 • Szolár nyereség diagram (telepített szolár rendszer esetén)

KÉPEK

TERMÉK ISMERTETŐ

KEZELÉSI-KARBANTARTÁSI UTASÍTÁS

VIDEÓ

 

BUDERUS LOGAMAX PLUS GB172i