TERMÉK ÖSSZEFOGLALÓ

 

FF Systembau 2014

 

A beruházások tervezése, kivitelezése során többször találkozunk azzal a feladattal, hogy az épületekbe beépítésre kerülő gépészeti-, elektromos-, és egyéb berendezéseket bármikor hozzáférhető módon - mégis esztétikusan eltakarva - szükséges elhelyezni. Erre kínálunk tökéletes és megbízható megoldást revíziós ajtó termékcsaládunkkal. E sorok röviden összefoglalják az FF SYSTEMBAU termékeinek komplex, sokoldalú felhasználhatóságát:

Márkaképviseletünk az épületgépészeti és épületvillamossági rendszerek kiépítése során, az üzemeltetés és javíthatóság miatt kialakítandó szerelőnyílások, professzionális eltakarását biztosító ajtókat kínál tervezőknek, viszonteladóinknak, és kivitelező cégeknek egyaránt. Az oldalfalba, vagy álmennyezetbe történő beépítés után a lefestett, letapétázott, illetve leburkolt revíziós ajtó, minden belsőépítészeti igényt kielégít. Az ajtók a speciális zárszerkezetnek köszönhetően nyomásra nyílnak és záródnak (ÉMI minősítő bevizsgálás - 10.000 nyitás után is tökéletesen működő zárszerkezet).
Ezek a termékek német és szlovák gyárakban készülő, gipszkarton betétes, alumínium revíziós ajtók. A standard méreteken kívül vállaljuk egyedi, a helyszíni adottságokat is figyelembe vevő méretek legyártását is.

A termékcsalád teljes körű megoldást kínál hagyományos, vagy tűzgátló kivitelben a gipszkarton rendszerekbe és a falazott falakba történő beépítéshez (rendelhető beépítő fülek alkalmazásával), bármilyen fedési, vagy burkolási megoldás esetére.
Minden termékünk ÉMI engedéllyel rendelkezik:


F1 TÍPUS - Ajtaja nem kivehető, gipszkarton rendszerekbe, valamint hagyományos falszerkezetekbe beépíthető, 12,5 mm, 15 mm, 25 mm-es gipszkarton betéttel, vagy betét nélkül rendelhető. A G250/125 jelzéssel ellátott típusok 25 mm-es keretbe csavarozott 12,5 mm-es gipszkarton betéttel készülnek, így lehetővé teszik a csempével való burkolást.

F2 TÍPUS - Kiakasztható ajtóval készül, mely abban az esetben fontos, ha a szerelőnyílást növelni kell. Beépíthetőségi lehetőségei megegyeznek az F1. típussal. A 12,5 mm, 15 mm, 25 mm-es gipszkarton betéttel (vagy betét nélkül) készülő F2. típus rendelhető csavarozás nélküli ragasztott gipszkarton betéttel, valamint por-, és légmentesen záródó kivitelben is.

F3 TÍPUS - Kivehető ajtajával és a 12,5 mm-es gipszkarton betétjével, a csempével való burkolást teszi lehetővé. Ennél a típusnál a burkolólap mérettartása és a fugaszélesség meghatározása nagyon fontos. Gipszkarton falakba és hagyományos falakba is beépíthető.

F4 TÍPUS - Kiakasztható ajtóval készül, 12,5 mm-es F30, és 25 mm-es F90, minősített 30, illetve 90 perces tűzgátlással bíró gipszkarton rendszerekbe történő beépítésre, illetve hagyományos falazatokba.

F5 TÍPUS - Kivehető ajtóval készül, 25 mm-es F30, 50 mm-es F90, 40 mm-es F90 kétoldali tűzgátló minősítéssel, aknafalba történő beépítéshez. Gipszkarton aknafalakhoz és hagyományos falazatú aknafalakhoz is alkalmazható. A beépítő fülek segítségével a tűzgátló revíziós ajtó elhelyezhető síkban, és kiugratással egyaránt.

F6 TÍPUS - Kiakasztható ajtóval készülő, 12,5 mm F30, 15 mm F30, 25 mm F45, 40 mm F90, 43 mm F90 kétoldali tűzgátló minősítéssel, kifejezetten gipszkarton álmennyezeti beépítéshez, az F90-es tűzgátló minősítéssel ellátott revíziós ajtók belső oldalán plusz betéttel.


Minden típus - a 200x200 mm-es méretek kivételével - egy, illetve mérettől függően több biztonsági lánccal van ellátva. A biztonsági lánc feladata, hogy az ajtó kinyitásakor a hirtelen kicsapódást meggátolja.


Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel és ajánlatkéréssel, keressen minket bizalommal elektronikus levélcímünkön:
 info@teteny-ker.hu