TUBO

központi porszívókMi a különbség a központi porszívó és a hagyományos porszívó között?

Ha hagyományos porszívóval takarítunk, akkor a porszívót (és benne a porzsákot) magunkkal kell húzni az egész lakásban. A központi porszívó rendszer esetében viszont, a porszívó egység és a porgyűjtő egy fix helyen van elhelyezve. A ház falába csőhálózatot építenek be és a kívánt helyeken porszívó csatlakozókat raknak a falra. A Porszívócsövet ezekbe a csatlakozókba kell dugni, és így a porszívózás során csak a porszívó csövet visszük végig a lakáson.


Miért válasszunk központi porszívót?

Az igazi különbség a két porszívózás között, hogy amíg a hagyományos porszívó esetében a beszívott levegő a lakás levegőjébe visszakerül, addig a központi porszívó rendszernél a kifújt levegő a szabadba távozik. Ezért a központi porszívót azoknak ajánljuk, akik allergiával küzdenek, vagy szeretnék gyermekeiket pormentes környezetben nevelni.


Miért döntsön a TUBO központi porszívó mellett?

Porszívóink kiváló minőségű elemekből készülnek, melyeknek köszönhetően a legjobb ár/érték aránnyal rendelkeznek.
A TUBO központi porszívókat Európa legrégebbi központi porszívó gyártója, az olasz  gyártja. Harminc év tapasztalat és folyamatos fejlesztőmunka garantálja a legjobb minőséget és a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő innovatív megoldásokat.


A termékek megbízhatóságát 5 év garancia és budapesti szakszervíz, képzett szakemberek biztosítják. Ügyfélszolgálatunk tanácsadással és szakszerű műszaki információkkal várja az Ön hívását.